Diensten

Als één van onze diensten uw interesse heeft gewekt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Straatwerk

Wij kunnen zowel bedrijven als particulieren volledig ontzorgen bij bestratingen door gebruik te maken van zowel nieuwe als gebruikte materialen.

Ons eigen materieel, laserapparatuur en vakmanschap stellen ons in staat om opritten, terrassen, bedrijfsterreinen, pleinen en tuinen vakkundig te bestraten en te transformeren tot een mooi geheel. Bovendien kunnen wij u voorzien van allerlei soorten bestrating in overleg met onze leverancier.

Grondwerk

Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om diverse werkzaamheden op het gebied van grondverzet uit te voeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan het verzetten van grond, het ophogen, aanvullen en egaliseren van grond en het uitgraven van gebouwen of huizen.

Sloopwerk

Wij verzorgen alle sloopwerkzaamheden voor u, van totale sloop van uw woning of bedrijfsgebouw inclusief eventuele asbestsanering, tot aan kleinere sloopwerkzaamheden zoals het verwijderen van een bestaande vloer of het slopen van een badkamer. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de aanpak van de situatie.

Tuinaanleg

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van tuinen en bieden een breed scala aan diensten aan. Of u nu op zoek bent naar een complete renovatie van uw huidige tuin of een volledig nieuwe tuin wilt laten aanleggen, wij staan voor u klaar.

Naast het aanleggen van tuinen kunnen wij ook terrassen aanleggen, vijvers creëren en nog veel meer.

Beschoeiing en keerwanden

Wij kunnen voor u verschillende keerringen maken die de grond opvangen. U kunt denken aan een betonkeerwand of een houten beschoeiing, die voornamelijk wordt gebruikt voor de waterzijde.

Neem gerust contact met ons op om te bekijken welke optie het meest geschikt is voor uw situatie.

Containerverhuur

Wij bieden containers aan voor verschillende soorten afval, zoals puin, bouw- en sloopafval, hout en groenafval. Het transport van de containers wordt door ons verzorgd.

Levering grondstoffen

Wij leveren diverse soorten grondstoffen, zoals ophoogzand, zwarte grond, straatzand, brekerzand, menggranulaat, speelzand, grind en betongranulaat.

Infiltratie

Wij leveren en plaatsen infiltratiekratten voor u, zodat het hemelwater terug in de grond kan zakken.